Naročilnica - RKP

Spoštovani,

v nadaljevanju vam predstavljamo možnost naročila dostopa do orodja za izdelavo Razvojnega osebnega kompetenčnega profila lekarniškega farmacevta (RKP).   

Orodje RKP omogoča posamezniku, da oblikuje svoj osebni kometenčni profil tako, da ga vodi skozi zemljevid specifičnih in splošnih kompetenc lekarniškega farmacevta. Proces oblikovanja RKP posamezniku omogoča uvid v lastne dejanske kompetence. Tak uvid pa je podlaga za ozaveščen lasten kompetenčni razvoj, torej za večjo zavzetost zaposlenih tako v izobraževalnem kot tudi v delovnem procesu.

Osebni kompetenčni profil je nepogrešljivo orodje za sistematičen karierni razvoj posameznika, obenem pa je eno temeljnih orodij za sistematično delo vsake lekarne na kadrovskem področju.

Osebni kompetenčni profili zaposlenih in kandidatov za zaposlitev so izjemnega pomena tudi za vodstva lekarn, saj so primerni za načrtovanje nasledstev, mentorske procese, služijo kot podlaga za načrtovanje prihodnjih izobraževanj, pomagajo pri optimalni kadrovski sestavi lekarniških ekip in so odlična podlaga za vzpostavitev novih kadrovskih projektov in procesov.
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>